.snow queen.

Assalamualaikum wbt

hari ni tkde nk cerita apa sangat pon cumenya nk bagitahu bru je abis tgk citer korea, ‘THE SNOW QUEEN’ lakonan hyun bin yang handsome tuuu.anywaaayyy, tk suka cerita sad ending tpi biaselah kan.sad ending skali skala ape salahnya dari happy ending je slalu.kan? kan? citer ni lame dah.tahun 2006 tpi skrng bru nk tgk.

citer ni mmg slow gila babas la.so, klau nk tgk, kne byk bersabar.tkpon lajukan lah part lagu2 ke ape ke.hahaha.aku bt gitula kasi nk cpt episode seterusnya.pape ponnnn, hyun bin handsome and aku suka sun ho yng mainkan watak Jung Gyu.handsome~ ndak2 time sekolah tuu.wlupun watak JungGyu tu kejap je tpi best 😀 heroin citer nih pon cun je.lagi skit nk sme dgn watak GUMIHO dlm ‘MY GIRLFRIEND IS NINE TAILED FOX’.

hoho.hari ni semangat nak belajar.pasal ape? tak payah tahu.biase2 je sudeyh.buat2 tk faham je.sbb klau bt2 paham, konfem kureng dahh.anywayy, tk sabar nak balik Johor tpi akan ke Melaka dlu sbb ade program isma~ huuu~ baekkan saya? 😛

gmbr2 sukad fasa 3 ana da upload.tgklah kt fb.aku tkde amik gmbr ape2 pon mse g kelantan tu so tgklah dr album org lain ye~

ape lagii??? ouhh.ade org tu add kt fb tpi rse cm kn pk byk byk byk byk byk kali nk approve ke tak.hahahhaha.sbbnyaaaa…biarlah rahsia 😛 ouhhh..tetiba terigt watak RYUZAKI dalam Death Note.Faiz Syahmi, kenapa kau tak letak RYUZAKI tu dlm entry kau pasal artis lelaki ramai2 tuuuu??

hurm.. korang da pena dgr lagu “what i wanna do if i have a lover”?? lagu tu best.yang nyanyi 1st, G.Na dgn Rain pastu ade Yoseob dgn sape ntah.aku suka yang cover nye sbb lagi sedap.hahahaha.padahal sebb suara Yoseob best 😀

ouh..aku ade jumpe website yang ajar 5 words korean, japanese.cm seronok~ dah slalu tgk citer korea.nk jugak belajar tpi tknklah belajar cm siap test ke ape ke (SoLLaT) ade offer japanese, korean, arabic, mandarin dgn ape ntah as minor/opsyen.tpikan aku da amik ko-k so opsyen is a no no pastu klau minor lak, aku da decide nk amik komunikasi (satu satunya budak sains yang tercampak kt kelas komunikasi sbb amik minor subjek tu ;O)

keyla.tu jela.nk kne siapkan byk keje ni (cheeeeeeewaaaaaaaaah).salam 😉

take care 😉

ps : rindu..

Advertisements

2 thoughts on “.snow queen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s