.long lost.

Assalamualaikum wbt

phewww…ptg ni ade test biodiversity under topic animalia. harap2 dpt jawaplah.lagipon jawap quiz uh gune e-learning.jadual exam dah kuar. (er..da gtau ann??) slip exam pon da kuar cumenya blom print lgi.

ouhh yaaa…ticket balik ke jb on 9hb terpaksa ditunda pada 10hb tpi waktu still 0655 (takya tidorlah kan?! the day before) sebabnya ditunda tu,, ade final KUT -_-” tension sungguh eden dibuatnya.dah ahh sekrang nih mmg sengkek gila. T_T terpaksa minx parents duit.aigooo.. yayasan tak masukkan duit pon untuk sem ni.so, xtau ahh nk ckp cmne lgi.ptt every year pengajian dpt RM5K something2 tpi depa bagi utk 1 sem je iaitu utk sem 2 eden disini.maknanya utk sem 1 eden kt sini mg fully FAMA -__- okey.ape kau melalut ni fa?

anyway,, hari tu patut kuar dgn acap tpi tk jadi sbb ade masalah motor pulak budak sorng tu.feeq, jika anda membaca blog saya ini, sila2lah balik kedah cepat2, blh kite jumpe2.hahahhaa.cpt2 sebelum saya pulang sbb dah habis sem ye 😛 tidak dilupakan jugak untuk encik faiz syahmi yang konon2 lahir 91 jugak tu 😛

so, disebabkan tak jadi kuar tu, dah kecewa jugaklah.hahahha.tpi kekecewaan tu digantikan oleh ajakan my long-lost kawan gaduh mse darjah 4. LOL.tetyba dia call ajak kuar.aku pon ape lae,, setuju je ahh sbb plan mmg nk kuar pon on that day.tros bersiap pe sme.hahaha.mase dia call uh, mandi pon blom padahal dah nk tengahri dah.hahaha.elok anak dara sorng nih 😛

dia datang USM dr rumah sewa dia then park motor kt desa eden ni, tros kitorg gerak g Georgetown.cewaah..da hebat nama tempat kt penang nih 😛 blaaaaaaaaaaah la fa.ari tu interview PPSL, Penang Road pon ttau kt mne 😛 watever.so, kitorg kuar g jln2.pastu adelah tgk2 benda sket.nak balik tu tunggu bas cm tunggu keretapi.gila lmbt.bila lambat tu, bas asyik penuh je last, zohor asar maghrib sme kt bandar tu -_-” sabo jelah enn.

paling tak bleh blahhhh uh duk cerita pasal zaman kanak kanak sirap (aku tk minum ribena mase kecik :P) so mmg duk gelak je.muka pon blushing malu.hahhaha.ade ke cerita pasal surat kena rampas dengan cikgu pe sme -_- gatal btol mse kecik tulis2 surat ni.hahahhaha.tpi kenangan gilaaaa ahh.xpasal2 je annn? hahaha.dia cerita pasal aku bg surat lepas gaduh gila gila dalam kelas.hahhaha.mmg lawak ahh igt zaman2 tu.sape sangka setelah 10 tahun tk jumpe, jumpa2 je masing dah 20 years old.hahaha.gila tuaaaa!

tapi seronok ahh kuar dgn dia.sme dia belanja.kesian Azfard sbb tk dpt dicontact.klau dpt contact, mesti kitorg dpt jeleskan dia.hahahaha.sbbnya aku rse dlu mase ak sekolah kt mersing tu, aku rapat dengan budak berdua tu je, Azfard (more likely to call him, Achik) and Adzim.so, skrng nih misi nk jumpa Adzim selepas 10thun berjaya.misi nk jumpa Azfard je tak lagi.hahaha.Adzim, jom kita redah Melaka cari Apat!!!

mcm2 cerita kuar.pasal boyfriend pe sme kuar.ngokngek je! malu eden dibuatnya.seb baek ahh aku ni cool je~ 😛 cool la sangat aaannn.lepas ni nk lepak2 Queensbay pulak.dia ckp Qb dkt dgn tmpt dia, so…ade chance lah dia blnje aku lagi.hahahha.tapikan hari tu, aku mmg kuar duit utk bas je.yang len sme dia kuarkan -_-” aku nk blnje aiskrim pon dia taknak.mmg best lah.hahahhaa.

ape lae??? tu jelah kot.dlu adelah jugak no Achik ni ha kt hp tpi sbb hp format no sme hilang.maka hilanglah sgala gala no~ well2..alasan je tu.anyway,, minggu ni kelas sikit je so kena ahh byk study sendri smpi lupa esk wa ade quiz wehh.quiz KFT pulak tuu.pastuuuuuu,, huwaaaaa….takotnya (X_X)

ehh.hri tu g MAMPIR dgn kiah, roomate tersyg.tet..kiah dpt payung cabutan bertuah.mmg bertuah ahh kiah.dah ah g dinner anak johor aleh2 dia yang dpt cabutan bertuah. nh! nah! tgk gmbr~

This slideshow requires JavaScript.

sekian sahaja 🙂

salam

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s