.first, domestik.

current song : HYUNA – CHANGE~

Assalamualaikum wbt

huuuu..semua test dah berakhir dengan jayanya 😛 hahahaha.jaya lah sangat kannnnn.semalam duk tidur asik terjaga2 je sbbnya dah janji same kak farah nak ikot dia pegi airport.ye, wa mmg buta airport penang and sedih wa tgk airport penang tu bhai.hahahaha.tpi tkpe.skrng dah tahu cmne nk terjah airport esk pagi (yes, flight wa pagi)

er…you sounds so ganas fa~ hurm..sorry guys.like ade people read pulak blog kau nikaaaaaaaaaaaan?! okayy.so, aku telah bangun on 5 AM pastu mandi pastu online sat pastu kak farah call ajak tron ikot g airport.smpi airport dia pon tunjukkan ape y patut.nafsu makan mase uh dah tercabar dek bau breakfast meal kt McD airport tu tpi mengenangkan pada waktu yang sama perut sakit, hasrat nk breakfast dibatalkan. XD

so, ni first time domestic flight yang aku akan amik, gila cuak guaaa sehhh.ayah call smlm siap buat2 lupe pulak aku nye flight hari ahad pagi kan tiba JB.sampai ati 😛 aku gabra sebabnya aku berseorangan!!! huwaaa…sebab berseorangan tu takya ungkit ahhh.mg buat sakit hati je. ;(

ape lagi?? aku tatau lah samada aku patut tidur ataupun tak patut tidur malam ni, yelahh.kalau tidur, ade probab utk tk bangun and tertinggal flight~ huuuuuu..klau tak tidur, sampai JB t tak boleh nk g jalan2 pulak sbb nk tidur semata.hahaha.apekahhhh?~

hurm…lupekan jelah.aku sebenarnya nk hilangkan gabra ni~ ouhh..ojan fb wall ckp ummi jatuh kaki bengkak so,, mungkin hasrat ayh nk ke simpang renggam/yong peng tak jadi.hahahha.bgus jugak kalau tak jadi, blh lepak2 kt rumah 😛

till then, doakan aku hilang gabra~ 1st timer nih.hahahaha.cuak je~ T_T

sekian.take care everyone!

Advertisements

2 thoughts on “.first, domestik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s