.4 days and 3 nights.

Assalamualaikum wbt

well well..ni bukan cerita pegi vacation gempak gempak ke ape..cumanya cerita pasal balik JB je 😉 first of all, kita akn cerita perjalanan dr PEN to JHB~ lalalala.

mlm sabtu tuh da msj abg bob pastu abg bob gtau soh call abg wan tpi aku msj je sbb mse uh ngantok gila dah.aku msj ckp soh amik pkul 5.bukan 5 ptg tpi 5 pg.pastu, on sunday tu blh plak kan aku tk bgun.awalnya set jam pkul 4 pg tpi 445 baru sedar.mmg aku kelam kabut gila ahh.mandi pon mmg lincah je tgn nih.before tu msj dah abg wan soh amik 510.aku siap2 pe sme tunggulah kt parking.tetibe hujan, cm tahu2 je aku nk ngis time tu sbb gabra gila.

dah 510 abg wan tk smpi aku tros call tpi tk ckp ape pon,abg wan yang “haah” tros letak~ rupa2nya time aku call tu dia bru tersedar.dlm hati aku dah racing nk nangis sbb takot tk smpt nk drop in luggage.seb baek ah sempat.abg wan mmg express gila bwk kereta tu cm ribut.hahahaha.lepas check in pe sme brulah cam lega sikit.huhu.

pastu dlm flight uh duk dgn sebla aku aunty Cina sebla aku lagi, abg~ yes~ aku malu kot dgn abg tu sbb kebetulannya beg aku dgn beg dia same pastu mse nk amik beg tu wa terslh beg.mmg malu gilaaaaaaa ah.abg tu dah “my bag..my bag…”.hahaha.kluar balai ketibaan je tros citer kt ummi, ummi ckp beg polo yang aku pakai tu mmg ramai org pakai.seb baek ah kan~ tpi mmg malu laaa.

then kitorg pergi breakfast kt uda.ptg tuh gerak g yong peng sbb cousin ayah kawinkan anak dia~ lalala.jumpelah pakcik aku pe sme then pegi kluang.solat mgrib kt spg renggam pastu ade kes menarik, kes RM5.nt citer k~

pastu esoknya tkde buat ape pon cumanya mlm tu pegi Xtra kt Tmn Suria sbb Syamil nk beli peralatan utk rugbi.adik aku sorng tu dah main rugbi smpi peringkat daerah pulak thun nih.tahun PMR dia.aku da pesan awal2, leps ni klau ade ape2 rugbi lagi, xblh masuk sbb nk suh dia fokus PMR! agagaga.then, g mkn kt Gazebo Kg.Kurnia.and AG perasan! dia ckp  guna name dia jdi name restoren tu.prasan!!!!

pastu esoknya bangun awal sikit.sidai2 baju then bosan, ty ummi blh dtg sekolah ke tak, then, naik teksi pegi sekolah.memula uh nk soh ayh antar tpi kereta ayh mse uh en.salman guna g Pasir Gudang rasanya.huuuu. pegi sekolah tkde bt ape pon.hahahaha.jln sane sini pegi bilik meeting pe sme then g amik syamil kt asrama putera sbb dia dah abis game rugbi utk hri tu.depa menang lawan sekolah ape ntah.balik sekolah smula mkn tengahari.wohoo..tetybe lapar~

mlm tu pulak pegi mkn kt D&C kt uda.order Beef Steak.woot woot.penat nk kunyah you.balik2 kemas beg pe sme pastu pakai inai jap then tidur.pkul 5 pgi bangun jalan2 pastu tidur jap sebla amil pastu mandi siap2 pegi ke airport.ayh yang hantar sbb ummi sekolah. 😦 sob sob

tu jela xtvt balik rumah 4 hari tu.more likely 3 hri sbb on the 4th dah balik penang.pagi pulak tu.hahahahah.

okeylah.gtg.kena fokus ni!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s