.sakit.

Assalamualaikum wbt

kat sini, fa nak mintak tolong sikit je.tak nak tak pe. nak mintak tolong doakan aunty fa, mak uteh (nama : Maznah Ahmad) yang sedang sakit dan dimasukkan ke wad ICU, Hospital Pakar Puteri Johor Bahru.doakan beliau okay.tadi ummi call cakap yang Mak Uteh kena jangkitan virus yang orang selalu kita klau tak amik injection before pergi luar negara tu.injection ape ntah -_-

and… ummi cakap jugak yang Mak Uteh di-placed kan kat katil tempat arwah Syafiq (his son) ditempatkan last year –, so my uncle basically cried a lot.

so, mohon jasa baik kawan-kawan semua, pembaca blog fa untuk sama-sama doakan Mak Uteh biar beliau sihat sejahtera.I mean, her kids still underage even her oldest daughter only 18 -_-

sekian sahaja.all your prayers are very meaningful to me and my family.and thanks 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s