.am fine.

Assalamualaikum wbt

first of all, thanks for the doa akak2 ku sekalian (kak asma and kak zafiqa).huuu..setelah seminggu (seminggu ke?) blog ni terbengkalai, akhirnya baru aku rajin nak update.meskipun, jari jari ni mampu berfungsi, aku lebih prefer untuk buat sesuatu yang lain.hahahha.

secondly, semalam dan the day before yesterday, i went to the hospital.untuk check up blablabla.2 hari pegi amik darah kt hospital.and am hurt with the doctor.mse 1st day pegi hospital tu, dah cakap dah tak demam and on that day it self, i got shot for blood untuk diisi dn ditest dalam 3 tabung and when the doctor met another doctor who happened to be my younger sister’s mom, they decide to test another tabung of blood because am not having fever padahal mse 1st day aku pegi hospital tu, aku da mention dah aku tak demam. -.- mmg aku marah ah.dia tkde pulak nk ckp sorry ke ape ke blh terlupa aku tak demam smpi nk kne amik blood lg.mmg ah tak baik kedekut blood sbb blood baru ade je hari2 but you should what i feel stupid! geram aku.pastu reti lak nak marah aku bile aku tak makan.for you information, i refused to eat the medicine sebab nanti aku kena pegi toilet more than usual and its actually making life hard for me!dah ah nak bukak sluar pon makan berminit, apetah lagi bile nak pegi toilet byk2 kali -.-

thirdly, aku sihat dah kot.entahlah.mungkin sebab makan painkiller that i was this health.memang mati ah aku kalau aku tak makan painkiller.

fourth, aku pegi berubat kat masjid kampung pasir the day after aku pegi klinik (yang dapat surat soh refer ke pakar putri tu).ustaz tu somehow tak boleh detect whether ‘that thing’ in me or not.he tekan my jari and aku rasa sakit but somehow aku tak meracau whatsoever.and i  guess its bcause what the ustaz recited i have recited it in my life before like mathurat and the stuffs.went for berubat after 4 days, the same fingers ustaz tekan and i burst into tears.and at the end, HAHAHAHAHA.USTAZ FAILED!!!

fifth, thats all. ;P

Advertisements

4 thoughts on “.am fine.

  1. fa,i also have simpton like u but x g check kat doc pun..
    kite ,mula2 kene tgn only seba2..tgn kiri x bole genggam baru2 ni jer tp letak minyak panas ok alhamdulilah…serious mmg nak nanges mula2 buat semua benda rasa susah sgt beacause ibu jari kurang berfungsi..tp2 lama2 dah ok…fa kene sabar byk2..mgkin ini ujian-NYA kpd kita,,.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s