[book review] Baju Melayu Hijau Serindit

Assalamualaikum wbt

hari ni nak cerita pasal lagi satu novel yang baru jugaklah habis dibaca pada minggu lepas selepas novel Diari Mat Despatch dibaca.sebelum apa – apa bagi yang belum tengok cover ke ape ke untuk novel ni.tadaaaaaa…………

Syud's Baju Melayu Hijau Serindit

ngee.aku sebenarnya dah lama tak bace buku jenis jenis camni, maksud aku yang temanya percintaanlah.sebab slalu aku baca jenis2 yang islamik dengan more to jenis jenis yang menggambarkan kehidupan sebenar manusia.papepon,, nak kena ucapkan thanks kat kak zafiqa sebab belikan buku ni untuk aku baca.

buku ni ade 430 muka surat.karya syud pertama yang aku baca dalam novel Pelangi milik Asyraaf Azahari yang kuat perasan aku kutuk dia tu.hahaha.tajuk iman tapi sekarang ni bukan nak cerita pasal tu.nak cerita pasal novel BMHS ni.novel ni berharga RM19.00.huhu.smlm lupa pulak nk state harga novel DMD.nanti korang search sendiri la eh.

novel BMHS ni cerita pasal sorang perempuan ni cam upah sorang laki ni untuk jadi boyfriend dia bla bla bla sebab dia tanak dengan laki yang mak dia nak pastu mak laki ni pulak cam nak suh laki uh baek semula dengan ex-girlfriend dia pe smua.ayatnya menarik cumanya jalan cerita tu biase biase je kot.bacalah kalau nak tahu best ke tak, pada aku average je.hahaha.sebab aku da lost interest nak baca novel percintaan ni. ;P

hurm..tu jela untuk review buku kali ni.lepas ni mungkin review drama SG pulak.pheewwiittt…hahaha.rajin aku nk buat review ni kan? LOL.sekian saja.

salam and happy reading people 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s