.June.

Assalamualaikum wbt

SELAMAT DATANG BULAN JUN 🙂

sbenarnya result untuk ujian darah dah keluar tapi tak sempat lagi nak dapatkan waktu untuk jmpe doc dan daptkan penjelasan.cumanya ummi ckp, dr seha soh jumpe doc jamilah pastu dgn result ujian darah tu, kena bt appointment dengan pakar kt hospital sultan ismail.so, sampai situ jela update pasal penyakit aku ni ha.dosage ubat doc jamilah dah kurangkan tapi aku increase number of supplement pills so, tangan ni jadi bengkak balik cumanya tak seteruk mase exam kot.haha.paling tak tahan pon aku akan makan mefenamic acid 250mg kalau sakit.

ape lagi?? adik adik dah cuti sekolah.syaffaa pergi kem mse jumaat till ahad kat sekolah pastu ahad pulak syamil pergi kem kt negeri sembilan baru balik petang tadi pastu hari ni pulak fauzan pegi kem kt mersing sampai jumaat.so, rumah ni minggu ni akan tak cukup adik beradik.hahaha.macam tak biase pulak 😛

oh ya..cuti ni dapat invitation untuk involve program beliawanis johor or whatever you call it.ttaulah boleh join ke tak.meskipun program hari ahad, klau tak sihat pon tak boleh pegi kan? haha.tengoklah camne, nak buat baik ni mesti je banyak dugaan tapi biaselah…nak buat baikkan? haha.

er..okeylah.dah nak mula merapu meraban ni.sebenarnya ingat nak buat book review sebab baru je habis baca Contengan Jalanan tapi rasanya lepas lepas ni jela eh book review-nya sebab terasa macam nak buat drama review pulak.dah khatam dua drama da ni, secret garden dengan mary stay out all night.adik baru je khatamkan you’re beautiful.haha.dia tak puas hati Mi Nam dengan Tae Kyung sebab Shin Wo dia kesian.haha.okayy.nanti kite buat review pastu kasi rating ka apa ka k~

oh..khatam2 ni drama ni,, alquran tak lupa 😛 dah sampai juz 23.harapnya cuti ni dapatlah khatam dua tiga kali (kalau nak kire target bulan pose skali lah).ngeee 😀 kena rajinkan diri baca quran ni sebab dah ter-rajinkan diri khatam drama banyak banyak.hehe.pesanan untuk diri sendiri je nih.kena seimbang.haha.seimbang waklu la fa.

and and..am planning to bring Syamil and Syaffaa together with Fiza Sayang since she just reached her home yesterday, to watch Kungfu Panda 2.tapi ttaulah lagi cmne.haha.we will see 😀

oh…last ni, i’ve been having kpop dreams lately -.-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s