.tak tahan sakit.

Assalamualaikum wbt

hurm..hati ni asyik nak merungut je sebab sakit sana sini tapi…. nak jugaklah kena tabah hadapi ujian tuhan yang satu ni. supposedly, hari ni warded kt Pakar tapi… disebabkan lepas ummi called agen insurans, tak jadi.hurm..bukanlah sebab aku tak nak ke pakar so tak pergi tapi sebab agen tu cakap, kalau warded sebab nak amil darah untuk dibuat ujian, takkan ade insuran yang cover.aihhh..

so, i’ve decided to take habatussauda’ and LingZhi for the treatment.ya ya…there’s no real medicine for my disease.i knew that.dont remind me about it.it feel somehow irritating and give up sense when i remember that there’s no real medicine for this disease.why?? why??

oh..semalam patutnya kerja kat pejabat but then..mse tu memang tahan jelah sakit bahu ni dari rumah.sampai office, baru potong label air mineral untuk Jabatan Agama Islam, aku dah menangis sebab sakit sangat sangat sangat.last last, ayah hantar aku dgn adik balik rumah and i end up sleeping.yeah..it somehow reduce the pain tapi nak bangun dari katil tu, adik yang angkatkan badan -.- pastu solat lepas solat tidur balik and adik kejut for asar.after asar tu, makan Prednisolone dgn Mefenamic acid.aihh..sebenarnya tak nak sangat sangat makan Mefenamic acid tu tapi sebab tak tahan.nak buat camne kan?

kadang kadang tu tertanya sendiri kenapa jadi budak kuat menangis tak pasal pasal? satu je sebab kot, sebab tak tahan sakit.dulu mase operation, habis je operation, sedar je dari bius teruslah marah marah sebab sakit.aihhh..fa..tahanlah sikit sakit tu tapi…….orang tak rasa apa yang kita rasakan? huuuuuuuuuuuuuuuu.sabar sabar sabar.

dahlah, nak pegi cari kesabaran.

*kesat air mata*

Advertisements

4 thoughts on “.tak tahan sakit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s