.konon gagah.

Assalamualaikum wbt

hari ni rajin nak bangun awal sebabnya semalam tidur awal.hahaha.tidur awal pon sebab makan ubat allergik tu so ngantok so tidur awal la eden jawapnya.so, bangun2 je trase cm nak makan jemjemput sardin so siap2 lah kan bahannya.pastu the best thing was, adik tolong bukakan tin sardin tu pastu shimo terus cam sniff sniff so we end up giving him satu ketul ikan sardin tu and she ate it well.

pastu ayah cam kuar masuk rumah so i talked to him about this sickness and asked him to pick up some medicine.i mean, prednisolone 10mg.pastu dia suruh siap2 sampai nak suruh bawak shimo skali pergi hospital.we waited for like an hour or half an hour and adik was like..” kita tunggu lama lama just untuk ubat kau ni ke?” referring to my two weeks medical supplement.hahaha.nak buat camne kan??doc cakap sebab dtg weekend so she can only give the supplement for two weeks.two weeks pn two weeks la.

pastu balik ummi bwk nasi ayam, makan makan pastu makan ubat then tidur.ngee.did i tell you guys about Fluffy death? yeah.fluffy is dead.kesian dia.so shimo was like hilang arah and bising all the night.kitorang bawak masuk rumah pagi tadi and after coming back from the hospital.pastu,, mase aku tidur uh aku cm startled sebab tetba shimo cam lompat sebla aku and finally dia cm diam je tengok aku tidur.hahahaha.malu ai >///< tadi before that, she was like missing in action and kitorng jumpa dia bawah katil dan sedang tidur. -.- penat je cari.

the other best thing for today is….jengjengjeng..we brought back atok’s kucing named Putih because kitorng kesian kat shimo sekor sekor malam malam bsing tak bleh tidur ummi ayah.ngee ;D so cool aite? hahaha.aku gelarkan kucing Putih as kucing kampung while shimo as kucing bandar.ngee 😀 well well..recently affection terhadap shimo berlebihan and i wasnt afraid to play with her.i mean, i let her gigit my fingers and all that.hehe 😀 sukaaaaaa ❤

pape ponnnn..kesimpulannya, saya telah tertewas.ingatkan bertahanlahkan tak makan ubat prednisolone tu tapi tak tahan jugak but thanks God mse pergi hospital tadi bukan doc yang sama yang attend.doc yang attend aku hari ni cun sikit hahaha.okayyyy.so like pervert.ape2 pon, saya telah tertewas konon gagah taknak makan ubat 😛 mmg boo kau fa~

that’s all.am gonna put some shimo and putih pictures later to introduce them to you guygs, those people who read my blog.haha.

salam 😉

new anak sdara, Zaim 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s