.Happy Twenty.

Assalamualaikum wbt

ngee.belum pape dah 14th july kan? ngee 😀 tetiba je dah… ehh…doploh tahun.dah besar tu.angka kat umur pun dah berubah.cehh..macam dah besar sangat je.papepon,,

HAPPY BIRTHDAY TO MYSELF 🙂

and..

happy birthday to other people who have the same birth date with me ^^, we’re the coolio aite?

hurm..firstly, nak ucapkan thanks pada ummi sebab lahirkan fa.and thanks pada ayah sekali sebab tanpa ayah, who am I la pada hari ni.ngee 😀 terima kasih sebab besokan fa 😉 jaga makan minum fa, bawak fa pegi jumpe doc pe semua.ngee.nk list-kan memang tak larat la eden ni ha.terima kasih banyak banyak banyak tak terhingga ^^,

second, terima kasih ya Allah sebab menghidupkan saya sehingga saya berumur 20 tahun.terima kasih sangat sangat.syukran.alhamdulillah sebab beri kesempatan merasa dunia hingga umur 20 tahun.

then, nak ucapkan TERIMA KASIH, THANKS, SYUKRAN, XIE XIE pada semua kawan2 sekolah, kawan2 matrik, kawan2 universiti, senior, junior, abang2, kakak2, makcik, pakcik, cousin and other families and everyone yang sudi mendoakan fa pada hari ni.ngee.jgan lupa doakan fa pada hari lain jugak ye.

Fa,

ni dah masuk doploh ni,, jaga diri elok elok dari segala segi.tambah lagi setahun kang nak kawin pulak.ngee 😀

lastly, terima kasih Farhah sebab dah berjaya (berjaya ke?) hidup hingga menjejak dua puluh tahun.

that’s all 😉

salam ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s