.new story.

Assalamualaikum wbt

hurm..esk punya esk ade appointment tapi hari ni bukan nk cerita pasal baru igt y dr ckp klau selsema atau batuk kena stop makan Folic Acid -,-” tapi… nak cerita psal fa da start 3 episod utk cerita yang masih tidak bertajuk di blog Republic of 1991. semua orang boleh bace dan komen tanpa segan silu ya. er…the link is here : http://republicof1991.blogspot.com jemput lah bace cerita hasil writing skill yang dah berkarat -.-” yela..ive like stop writing for more than 3 months and..so suddenly just want to write some stories.pheww…mmg bengong2 pikir idea. so, jemput baca ye kawan kawan semua.hehe 😀 idk how many times already i repeat the words.

and and, last Sunday, AG came to my house for like less than 5 minutes.i gave him one of the cactus i bought from Genting Highland and he asked me how to take care of it and..how am i suppose to know? hahaha. siram kaktus yang ade sekali sehari pon was like the hardest thing to do 😛 nikan pula mengetahui selok belok penjagaan kaktus.hahaha.go go search it bro! lepas tu gtau adik awak yang sorng ni ye 😛 yeah..i know am lazy.and..supposedly gave him some cookies i baked the night before tapi lupa sebab macam takut kantoi whatsoever kan..hahaha.tak kesahla tu.another time maybe 😛

oh yaa… Putih dah bunting and..her nipples are coming out like so cutteeee.euuwwww…wuwuwuwuwu…and adik already like, i will send her kids to someone else.hahaha.tak kesahlah tu while ummi, sape nak jadi bidan putih?? hahahaha. tidaklah diketahui siapa yang bertuah 😛

thats all.bye!

salam.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s