.tahun baru.

Assalamualaikum wbt

apa kabar semua orang? amacam tahun baru? apa azam? hahaha. lama dah tak update, sedar sedar dah tahun baru. banyak je post post terbengkalai. nak buat cane an..dah takde internet kat umah so kena tunggu mai opis ayah baru boleh online.tapi tula..nak mai opis tu pun dah satu hal.hehe 😀 banyak betol alasan. #1 kurangkan alasan

so.. apa korang buat mase new year eve? ngee 😀 fa and family ade buat makan makan kat rumah sekali dengan hol almarhum atok, nenek, kazen, pakcik 😉 alhamdulillah semua adik beradik ummi datang. yang takde tu anak pak ngah yang ramai ramai tu.yang wakil anak pak ngah, abang kerul sate je.ngee 😀 banyak betul makanan malam tu. ade nasi beriani kambing, bbq ayam dan ikan, steamboat, sate ayam daging, ade karipap, pizza, lasagna, kuih koci, puding. seronok dan mengenyangkan. lepas tu tengok bunga api. gambar2 semua kazen ade amik tpi share kt group family.hehe 😀

#2 tekadkan diri.

hurm.. azam apa eh tahun baru ni? nothing specific cam selalu sebab klau ade azam pastu tak dpt penuhi pasti ku-cciwa.agagaga.

apa apa pon,

SELAMAT TAHUN BARU 2012.

semoga tahun ni banyak yang manis manis 😉 contoh macam berdarah manis ke 😛

sekian. ohyaaaa..selamat kembali ke sekolah adik adik ku 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s