.perkhabaran.

Assalamualaikum wbt

setelah type begitu panjang baru perasan aku type utk new page lepas tu try copy paste tpi hampeh -.-” such a loser (L_L)

anyway, recently tak begitu sihat. i have no idea why. hurm..ubat dimakan seperti biasa. and..i just knew that one of the medicine cost RM2.30 per tablet.gila mahal sehhhh ubat tu nasiblah pegi hosp kerajaan kan??? thanks kerajaan! LOL. kawan kawan, doakan saya cepat sihat k. saya perlu habiskan (work my ass off) degree saya TT_TT moga moga sem depan dapat sambung tak kisahlah dimana pon XD USM ka umah ka mane manelah. hahahaha. macamlah boleh sambung kt umah kan? doakanlah yang terbaek utk saya.

My friend from Republic of 1991, Nawal is getting married this march. so happy for her!!! nak nikah jugak boleh tak? 😛 tapikan..macamlah ade orang nak orang sakit cm eden ni ha.. teruskanlah berangan ye fa 😛

hari tu lepas mancing kat serkat, kitorg ade jumpa jumpa dengan umah abg kerol, again sbb abg kerol buat aqiqah utk anak kembar dia y comel tuuuuuuuuu. wuuuuu.. diorg siyes comel tpi mase dtg ptg tu diorg da penat dah. and..macam biasalahkan..makan satay 😀 nyum nyum…dapatlh jmpa adik beradik abg kerol yang tak sempat jumpa masa raya hari tu.kak kembar pon sorng je dtg. pastu mak ngah pn ade. best best 😀 abg amir cerita psal dia dgn abg epul pegi cari hantu kt blakang umah mayat -,-” gila annn?!

oh…kat umah skng ni ade 3 new kittens. anak putih yang takde putih, boleh???! yang ade ptih tu si NESLO je tu pon macam pakai stoking. yang lain tu hitam je. paling hitam, CHOCO. kembarnya CHOKI tu ade jugaklah coklat coklat sikit.minx minx da besar t bertambah comel 😀 oh yaa.. Shimo pregnant and Simba cam mabuk mabuk keja tidur je taknak main kesian putih takde sape nk main main dengan dia. hahahaha. anak putih dah sebulan lebih tak sabar nk tunggu diorg besar lgi boleh lambung lambung. oh yaa…putih suka gila makan durian.tk dpt durian, tempoyak pon jdilah. takdpt tu taknak makn ikan.cis je.

hurm..basically nilah yang aku type tadi. hahahaha 😀 so, tu jela.

take care people.doakan yang terbaek utk aku.

salam 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s