.end up?.

Assalamualaikum wbt

ngee..skrng ni rasa cm sebulan skali baru dpt update. naseblahkan..nak buat camne..kat rumah skng ni line tepon y fixed line tu takde lagi so internet and sekutu dengannya adalah hanya angan angan je. kena pergi pejabat ayah (Uda Utama) untuk melayari internet.pergh…ayat dia…anyway…nk cerita benda lain nih. 😛

hurm…mingu lepas, time cuti sekolah,, telah berangkat ke Penang bersama keluarga (me, my parents, my adiks – syamil and syaffaa)….untuk…hurm…ambil semua barang baranga saya! hehehe ;D yes, you read it right. mengambil semula barang barang such as books, baju, baldi, hanger dan sebagainya sebabnya…..saya telah pun end up my journey kat USM. aha…how should i say this?

disebabkan sakit which I have appointments pe smua and….sakit ni seriously will cause other people trouble, my parents decided to ask for transferring to UTM. sekarang ni, mmg dah betul2 tk jdi student USM but…tak sure lagi jadi student UTM sbbnya pegawai pendaftar UTM tu tak dpt dihubungi. cumanya,, dekan fakulti sains UTM ckp, aku dah diterima masuk and..akan masuk bulan September nanti as 2nd year student. aku dapat sambung course yang sama. tapi tulaa…sbb pegawai pendaftar tu tak dpt dihubungi lagi tak sure lagi pasal silibus segala bagai. and yeah..my cousin is happy with the news too bad yang dia akan grad dulu dr UTM.aha

apa lagi? ohh..dapatlah jumpa member se-cube mse thun 1 dlu and..jumpe patut-roomate-tahun-2. pastu dpt jumpa kak tika. hehehe.thanks kak for the tudung. apa lagi? sampai sampai USM of course la kan kena jumpa Timbalan Dekan yang dah tolong banyak gila uruskan hal transfer2 ni and kebetulan pulak time tu beliau bersama Prof Hasnah so jumpa2 borak2 pe smua and gerak p Restu jumpala budak2 ni pastu pegi amik brg. i threw away all my shoes -,- sbb xblh nk pakai shoes dah skng ni pon. and…check in TaHa Hotel.

malam pulak pergi amik budak2 ni then pegi area seafood punya kedai kt Queensbay Mall. lepas makan2 tu amik2 gmbr then, balik RESTU. sempatlah jumpa Saddam kejap. hahaha..duwe je xdpt jumpe 😛 pastu esoknya plan nk amik voucher buku tu tpi tkde org. kecewa 😦 pastu jumpa Anna kejap then off we go to Chowrasta. beli jeruk. hahaha.

so, conclusionnya skang ni, aku da berhenti USM because USM is a little too far me yang sakit ni sbb i have like doctor appointments pe smua kan..hospital lagi…and…sakit aku ni kena rely kt orang banyak. orang kena tolong tu ini sampai kekadang tu, baju pun mak aku yang pakaikan -,-” yeah..macam orang tua je kan?! so…berhenti USM is the best for me right now.and..klau ade rezeki lagi, InsyAllah bulan 9 ni sambung dekat UTM pulak course yang sama walaupun kena extend 1 tahun sbb degree UTM 4thun -,- hopefully, takpayah start 1st year smula sbb dgr2 dekan fakulti sains ckp boleh transfer kredit.yeay!

untuk kawan kawan kat USM, sorry sangat sangat sebb takdpt jumpa semua orang. sebabnya takdpt nk contact smuaaaaa –, harap dapat maafkan salah silap pe smua 😉 semoga korang berjaya!

Advertisements

5 thoughts on “.end up?.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s