.blergh.

Assalamualaikum wbt

sebenarnyan nak update tpi ttau nak type hape so…randoms jelah eh entry ni 😛 ohhhh ho..esk ade appointment dg Rheumatologist. apa yang patut diberitahu ye? hurm…minx salinan blood tests lagi….hurm….maybe i should tell her the truth about the medicine. yeay~ macam berani jep 😛 yela..2 minggu je kot aku makan sulfasalazine dg hydroxy pe benda ntah tu.hahaha. pastu stop dah sbb konon2 gatal. tpi sebenarnya mmg cam gatal2 sket bila da mkn 2 biji ubat tu..metoteraxate pon pakai suka hati je stop sbb side effect, liver failure? hahaha. skng ni mkn prednisolone dg celebrax je.hurm..harap doc xmrh2 😛

another thing, hari tu pegi kota tnggi, berubat. patut that day kuar dg budak2 ni tpi tk jd pulak. so,, akak tu ckp2 pe smua. dia ckp,, xde campur2. fizikally sick aku ni. maybe sbb da penah buang2 benda tu kot so time akak tu tkdela. and.. dia ckp, time pgi kem hari tu (2 years ago. lol) mmg ade tpi bukan asalnya benda tu aku nak sakit.hurm….. (m_m)

pe lai?~ hurm… anak anak shimo dah kena inject~ sbb depa punya earmite teruk gilaaaa..geli tengok kuping2 tu. hahaha. rabu ni inject lgi. hopefully, nanti jd cantek mcm mummy depa.hehe 😀 skrng ni tengok y kt telinga tu dah kurang. hopefully, by the third time, dah cantik dah anak2 shimo tu…dahlah diorgnye bulu kemain lawa tpi tula..sbb mites jd teruk pulak.aishhh. ouhh ya..shimo dah kena spay.kesian dia. tpi tpelah since dah ade ank kan?~ 😛 lgpon, kitorg risau kalu dah byk2 nt, najis rumah pe smua. sape nk tanggung?~ lalala. dia pon cm happy2 je da spay ni.hahaha.

hurm…thanks for being there, dear someone~ ingatlah, besar mana pon negeri yang awak pilih, saya tetap nak sayang awak walaupun saya tak berapa nak tahu awak sayang saya ke tak. hahaha. 😛

tu jelaaa. hari ni ngantok berlebih2 pulak. ngade betol mata ni! rase cm nk cungkil masuk dalam ais je. oh yaaa.. klau lah dengan solat tu blh nampak duit, aku percaya ramai je akan solat. klau tak, tkdenya nak tunggu terkena baru nak solat. klau sempat, untunglah. klau tk, mau melalak mengadap tuhan. tuhan bayar cash tahu! tkde cheque2 ni maunya cheque pending tak pasal2. ok. da start merepek. bye!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s