.New Life.

Assalamualaikum wbt

Apa kabar semua? yeay!!! excited tak? hahaha. ntah ntah aku je excited sensorng. anyway, lama gila an tak update blog ni? hahaha. macam dah nak terkubur pon ada. hurm… apa apa pon… meh la kita mulakan post ini dengan sesuatu yang positif.

well well.. mungkin ramai yang dah tahu as well ramai yang tak tahu.. aku da sambung balik belajar. phewitt..sama course iaitu Kimia Tulen tetapi di UTM, Skudai. phewittt!!! alhamdulillah subjek2 first year dpt transfer. yang tak dpt, english while subjek entrepreneurship dgn TITAS are on the way..so far, so good sbb dapat kawan kawan yang baik. geng FAIRY BOYS yang awesome. yang banyak tolong akak diorg ni (ceh..perasan akak pulak!) mase first sem masuk tu, name je dpt asrama pe semua tapi ulang alik balik umah sbb still pakai wheelchair. tapi sekarang…JENG JENG JENG..saya dah duk asrama dengan rasminya walaupun weekend balik umah sbb basuh baju kotor.lulz. later I talk about FAIRY BOYS okey? bersyukur sungguh berkenalan dengan diorg dan budak 2 SSCA yang lain.

moreover, this sem da amik praktikal tpi risau gak marks sbb dpt tolong kacau2 je. kalau nak suh squeeze bottle distilled water tu pon tak lepas woi.tkpela..sikit2 kan? bak kate Apiz Hamid. alhamdulillah la blh join praktikal dr tk dpt join lansung macam sem lepas. tak gitu? nnti nak kena amik pulak lab sem 1 thun 2 yang tak amik2 lagi tu..dinamika lagi (lol. xtau nape diorg paggil subjek hubungan etnik tu dinamika). oh ya..sem ni jugak..terajin bagi nama utk jadi MT. another lulz.

well.. thats the best of my new life. later i update lagi okey?! stay strong and happy! 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s