.FAIRY BOYS.

Assalamualaikum wbt

macam yang digembar gemburkan dalam post yang lepas. kali ni kakak Farhah (lulz) nak memperkenalkan FAIRY BOYS kepada semua 😉 senyum semua…

46138_10151287410363280_1816530052_n

let me tell you all their names okay?!

dari kiri : Ros Afidawati Akma (kak ros),nurul izzati (zati), Rafidah (fyda), siti Maryam (yam), me, nurul shuhada (ada), mohd rahimi (rahimi), Mohd ikram nul hakim (minh) and lastly Mohd Hafiz (Apizz)

korang figured out sendri la ye kenapa group diorg ni namenye FAIRY BOYS. hahaha. diorg ni semua adik2 iolls. haha. tahun 92 tpi perangai matured and pandai. serius pandai gila budak2 ni smua. kalah kakak diorg ni. malu ai tauuu >,< kawan aku, Nabila bagi no fon Adah sbb tu aku kwn dg budak2 ni.

mase sem lepas, diorgla yang rajin tolak aku bila aku sampai fakulti tiap2 pagi dan tiap2 tengahri. serius. masa awal2 tu, ade kelas yang ade tangga, abe Minh yang tuff hahaha dengan budak laki yang lain akan angkat kerusi roda tu. termasukla ada, fyda, yam pon ade jugak kan yam? mase raye, diorg siap buat open house (ckp psl open house, sampai sekarang tak dpt balik senduk ;P). yam masak tomyam. rahimi masak nasi goreng. pergh pergh..tak disangka kan?? diorg ni banyak bakat terpendam sebenarnya.

Ada, zati, minh dgn rahimi dah tak available. sesape rasa nak berkenalan, berkenalanlah dengan yang lain2 ye. (termasuklah aku~! hahaha) pakwe Ada ni budak FAIRY BOYS jugak tpi takde plak dlm gmbr. name Zarif. luls. diorg ni semua same course dengn aku 2 SSCA. yang tak sama, zarif je. dia bdak kimia engine. tapi zarif ni pon pernah tolong. ade skali tu mase balik lmbat. dia bwkkan kerusi roda pegi meranti and… minggu lepas, antarkan pegi F54 sbb ade impromptu speech. thank you Zarif!!!

seriusly, seronok sangat kawan dengan diorg (terharu~!). diorg banyak bagi semangat pe semua. memang tak ternilai la. sebab diorg jugaklah akak diorg ni dah bersemangat sangat sangat jalan kaki pergi kelas. Am officially off wheelchair now. seronok tau! dah rasa mcm org sihat walaupun tangan ni tak boleh genggam dah.

meh kakak nak citer serba sikit perangai budak2 ni. luls. kak ros,, dipanggil kak ros sbb garang. hahaha. tapi syes, kak ros mmg garang tau! tapi minat korea! yeay! ade geng! pastu, fyda ni junior wiena mse dia kt TKC. fyda ni best! gila2 gak la tpi budak ni DL woi tiap sem. hebat tak?? Maryam lak…lembut tapi on the same time ganas, cmne tu?? cer citer. hahaha. yam selalu firm dgn opinion dia. bagus! ada lak, the best of all. byk mendengar pe semua. izzati lak, tak byk ckp sgt la. selalu pendam2 tpi ok je. zati pon best! hehehe. pastu ade rahimi, dia ni budak2 ni panggil dia GIGI sbb dia pakai gigi palsu akibat eksiden suatu masa dlu. byk ckp jugak. pastu bercita2 nk jd bisnesman. haha. pastu kurus kering. hahaha. dia suh aku percaya dia main bola tampar dan rugby. agagaga..ye rahimi, akak korng ni percaya je ape korang ckp. pastu ade minh, cikgu jasmani kpd ada. hahaha. abe tuff dalam group. kuat mencarot. 😛 hahahahhaa. paling bengong. suka buli aku! dah2..minh ni tak blh ckp byk psl dia, nanti dia fire balik, aku kalah. pastu Apizz, dia ni byk cerita pastu citer dia cm 1 tone je pastu cam bosan gakla klau dgr dia citer.ahahaha. jgn mrh Pizz. overall, perangai diorg yang betol tak betol ni la yang bt diorg ni best sgt!!!

lastly,, korang… thanks sebab mencurahka tenaga menolong kakak mu yang sorng ni. thanks sbb korangla pembakar semangatku supaya cepat sihat!!! hehe ;D bangga tak? lulz. thanks sangat sangat. rasa cam tak cukup je nak say thanks kat korang. sayang korang sangat2. hehe ;D kalau ade salah silap kakak korang ni, maafkanlah. walaupun tua setahun dr korang, tak bermakna kakak korang ni matang~! ehe ;D thanks ye smua.

so, itula dia mengenai kawan2 baik saya di UTM! it was fun and meaningful. A LOT OF THANKS TO ALL OF YOU, FAIRY BOYS.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s