.sem dua.

Assalamualaikum wbt

hi semua orang. apa kabar? hahaha. dah lama an tak update blog.lol fa. tu jela modal kau mula entry eh.tak habis2. well..biasalah. life dah makin busy bila dah mula nak jadi normal seperti dahulu. hurm..dah lama tak rant pasal uni life kt blog ni so here i am, i want to rant about it.

sem ni byk gak amik core subjek. 3 subjek 3 kredit hour. tpi elektif tkde final. hooray. cuma masak gak ah nak kena buat model bagai elok2 before study week. pheww. ni pon tak gerak apa lagi. dah nak abis sem ni, byk betol assignment lect bagi. coordination chemistry, spectroscopy and elective paper tu. pastu next week ade test lagik. esok pon ade test. test thermodynamics yet here i am writing in my blog.

uni life tkdela hetic mne pon cuma…memenatkan. sape jela ckp uni life tk memenatkan. dengan kuiz, test, assignment apa semua. tak gitu? group discussion lagikkk.huwaaaaaaaaaa..rasa cam nak give up pon ade sebab kesihatan diri ni macam elok tak elok je nak hujung2 ni. kaki selalu sakit. jalan way slower than before. cuma malas nak cakap dah dengan orang sebab diorang semua igt aku dah sihat. well, thats good cuma..kekadang tu rase cm geram gakla. lutut sakit tau bila nak bangun. hahaha. takpe takpe. semangat nak habiskan sem 2.

hri tu bg name utk CSR pastu bru terigt next sem nak kena amik 3 lab T_T so klau amik CSR maknanya tiap2 hari kena stay back smpi petang kat fakulti. taktaula decision tu betol ke tak sebab nampak gaya takdpt transfer kedit utk subjek ko-q. i is sad u know. nampaknya…kenalah kuatkan diri dan sihatkan diri dalam masa cuti 3 bulan akan datang ni supaya next sem boleh buat!

ouhhhhhhhhh..next week last sem 2 kat utm lepas tu study week. lepas study week, ummi pergi bandung dgn adik. nak ikut tpi dah name pon study week and final week, takkanlah aku bodoh sangat nak pergi kan. takpe takpe. takwim sem depan dah kuar, aku nak plan biar boleh jalan2 dgn family bila diorg cuti. tak acilah pegi bandung tak ajak aku!!!kn?

tu jelaa..aku nak layan THE FUGITIVE OF JOSEON jap kat kbsworld 😛 ehh..tak…nak study thermodynamics ni, esok test. wish me luck kengkawan. and…lastly…. nah!

me in red

i look better aite?

buh-bye, take care kengkawan 😉

ps: my step grandma just passed away last monday (13/5/13), al fatihah to Endon binti Ahmad. May God Bless her always and forever.

pps: sejak masuk bulan Rejab ni, ramai plak passed away. scary okay~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s