.done second sem.

assalamualaikum wbt

apa kabar semua? well well..final exam sem 2 dah habis.meskipun hanya 4 paper je ade final sem ni. keberatannya amat dirasai. lol. agak bersungguh sungguh jugak study kali ni 😛 well..sebelum2 ni takdela bersungguh sangat pon.

bilik untuk semester depan pon dah settle. sekarang ni nak start baca novels yang telah dibeli di POPULAR dan jugak masa BIG BAD WOLF datang JB hari tu, beli2 sampai RM100 lepas tu tak tahu nak start baca yang mana dlu.

antara lain, cuti ni target nak pergi HELLO KITTY world dengan timah. tpi tengok2 birthday tahun ni puasa so…maybe sebelum puasa ataupun…lepas2 raya sebelum naik sem nanti pergi ke bila ada duit ke. kite tgkla cmne and… plan untuk start all over again dengan driving. aishh..harapnya tangan mampu nak tolak gear, kaki mampu nak tekan clutch, break, accelerator. klau tak, susahkan orang lagi sem depan ;( pastu..klau ade enough courage, ingat nak buat medical check up. nak check up kidney. (T_T) i got a feeling~ kidney ni macam tak okay sangat je, tpi hrpnya tu my feeling je tpi……tu tunggu ade courage la.hahaha. aku malas sebenarnya nak ulang alik spital ni. so, tengokla cmne eh nanti.

so lepas2 ni review buku jela kot. tu pon klau rajin online. hahaha.

happy holidays to kwn2 kt UTM, goodluck exam tuk kwn2 y kt UTHM, USM and UiTM (timah). all the best 😉

till then,

farhahk

thats all.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s