.raya haji.

Assalamualaikum wbt

sebenarnya tengah cari mood nak buat kerja. alang alang tu, post la sepam dua kan.lol.

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

semoga jemaah haji dari Malaysia beroleh haji mabrur. especially untuk ustaz asri dan ustazah norliza.

ummi ambil aufa dan adik2 on monday. then, rumah cam meriah sebab malam raya tu paklong datang bawak  nasi maglubah, pastu pak uda datang, kak syukrina dan izzah yang comel,pastu ada mak lang sbb mak lang tumpang korban kat surau ayah.ummi masak laksa johor.nyum nyum..

hurm…tade benda sangat pon nak post. gambar pon tak transfer lagi. so nenanti jela ye. sebenarnya bukan malas nak study tapi..takde willingness nak study. huwaaaaaaaaaaaaaa..next week dahlah heaven sangat!!!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s