.lucky number 7.

Assalamualaikum wbt

ehsan google

ehsan google

hurm..sebenarnya takdelah lucky number sangat pon no 7 tu..saje je letak title macam tu..adess..sebabnyaa….sem ni amik 7 subjek..so total credit hour is 19. yeahhhh… sebenarnya scary jugakkk credit hour banyak2 ni tapi…. what to do la kan.. i was planning to extend my studies to about more 2 sem but…it seems like.. blergh…

hari ni cam sedih sikit tapi takya citerla kan..klau citer mesti bertmbh tmbh sedih.ahaha..so..let it go..let it go.. da macam lagu frozen jepp.. hahaha. so..camtulaaaaa.. 19 credit hour.gila gempak nokss. pastukan.. harap sangat sem ni boleh bawak [mohon doa dari semuaaa yang baca ni].. 

meh nak list subjek amik sem ni

  • application of spectroscopy – yng ni PA ajar. macam okay je
  • quantum chemistry – belajar benda yang tak nampak dengan mata kasar
  • methadology blablabla – belajar buat proposal , xde final
  • separation method – belajar utk separate chemical la kot
  • computational chemistry – belajar pasal info chem dalam komputer
  • keusahawanan – belajar sebab takboleh transfer kredit. xde final
  • english level 2

ade 2 subjek takde final.pastu..diorg ckp..takde study week sebab ade latihan penyelidikan bila start bulan 6 nanti which i cannot go because my credit hour is not enough. another bleeerggghhhhh.. 

so, there is a transfer student in my class. from Thailand, named Alfa Romeo..ehh..tak..Alfa Sulong.. dari Prince of Songkla University. budak pandai wei. bebudak kelas keja nak skandal kan aku je which is i cannot brain…. adik2 kot.. dahla adik2..pandai puloppp tu.manelah layak kita ni. hahaha. anyway,, okay je kot dia kat sini. poyo2 tulis status dlm fb cakap rindu thai bagai2..aleh2 mesej gtau balik thai. hahaha. budak hebat,, biasalah. sebenarnya takde motipp sgtt pon citer pasal si Alfa dalam ni.hahaha. nanti kalau aku ade teramik gambo dia, aku up up ehh.. hahaha.

tu jelaa..doakan jela aku survive sem ni.. that’s all.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s