.PSM.

Assalamualaikum wbt

cehh…poyo gile tajuk nak PSM bagai. hurm..dah seminggu naik cuti midsem tapi gila  havoc banyak gile kerja cakap kauuuuu. penat gile. rasa cam tiap2 hari lepas asar nak tidur. hurm.. nak citer psl PSM… dah start kena buat proposal tapi eden still takdop idea nak mengarang. huwaaaaaaaaaaaaa TT_TT nangis betul. pastuuuu.. the good news is that..i’ve changed my supervisor. well.. tukar supervisor means tukar tajuk jugaklah kan..so its a bit delay la untuk buat proposal tu.

tukar SV dapat Dr. J… handsome pon handsome..hahaha..motipppp sangat..rata rata cakap Dr.J baik..so… kita tunggu dan lihat. tajuk psm beliau bagi berkaitan dengan Chalcones. so far journals yang aku cari semuanya menarik (ni jenis tengok tajuk journals la…tak baca lagi so..menarik part tajuk jep). harapnya journals nya pon menariklah kalau tak gigih aku mencari sampai 54 journals 1 malam. gigih benooooo dah tu.

minggu ni siyes… seriouss..like… SANGAT SERIUS…banyak event.

  1. test keusahawanan – ahad – 2 ptg
  2. literature review english project – ahad – 11 pg
  3. test komputer – isnin – 8 ke 8.30mlm
  4. hbs case study – rabu – 11 pg
  5. lawatan industri – khamis jumaat
  6. financial class by utm space – sabtu

kan  gua dah kata gua havoc havoc…havoc3… (ulang havoc sampai penat~ lulz) dahlah..penatlah nak taip panjang2.. mohon didoakan agar diberi kekuatan untuk menjalani event2 di atas. sumpah rase nak tidur jeeeeeeee. (z.Z)

sekian dari saya.

budak kimia. (-,-“)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s