.eid 2014.

Assalamualaikum wbt

pergh..lama betul tak menaip dalam ni tahu tahu dah post raya terus. mwahahaha… harapnya masih belum terlambat untuk mengucapakn

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR BATIN

So.. raya kali tak adelah meriah sangat pon. biasa biasa je. lauk wajip sambal goreng dengan ketupat memang tiap tiap kali raya buat…hantar rumah atok sikit pastu buat makan.

1st day dengan 2nd day raya kat johor je then 3rd raya balik kluang..sambutan hari raya keluarga HJ BUJANG pastu kitorang pergi beraya umah tokchok pastu umah cik adin then tidur rumah paklong. esoknya (raya ke 4) pergi tangkak sebab ade sambutan hari raya keluarga ummi pulak. pastu balik johor. raya 6, ade sambutan hari keluarga belah ummi jugak tapi lagi besaq. means.. keluarga belah tok bak..KELUARGA HJ MOHAMED. disponsor oleh adik atok, TOK KHAIRI.

nah gambar~~

keluarga besar HJ MOHAMMED

keluarga besar HJ MOHAMMED

Ni pon tak ramai datang…keluarga aku je ada yang tak datang..hehe ;D tapi best jugakla makan..ndak ndak ubi rebus dengan sambal..pergh..meleleh2 cakap lu.

tahun ni kawasan rumah ni tak ade program marhaban sebab tak ada sambutan. luls. takpasti pulak kenapa maybe sebab orang malas nak menjawap borang tu or tarikh yang dicadangkan terlalu awal. pulak tu ramai je yang invite open house bila marhaban tak ade ni. so..pergi open house jelah jawapnya.

hurm..bosankan raya aku kali ni…aku pon rasa camtu. apepon.. maaf Zahir batin ye. jemput datang umah ya. takyalah tunggu open house sebabnya mak aku cakap,,this year taknak buat open house so..nak datang, datang jelah ye.

till then,

FARHAHK.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s