.hujung sem.

Assalamualaikum wbt

rase cam dah lama je tak menulis dalam ni tuptup je dah hujung sem. well..sem ni aku rasa aku carefree gilaaaaaa.. haha..sebab aku kan sakit hari tu..terus tak tinggal wheelchair sampai sekarang. jadinya aku dah drop fyp a.k.a. psm aku. yela…pulak tu fyp aku organik memang boleh sangat masuk lab pakai wheelchair bagai. makanya aku drop atas nasihat sv aku jugaklah. next sem tak tahulah nak amik ke tak psm. haha. sebabnya tetba cam rasa nak sambung lagi 2 sem instead of 1 sem je. entahlah.

aku kinda give up gak nak bincang dengan PA aku sebab hari tu PA aku tanye tak tukar kos keeeeeeeeeee… entahlah wei. dah hujung2 tahun belajar kot. kalau taknak terima aku patut dari awal minta tukar tu cakap tak boleh. ape ade hal? ni sebab aku dah sakit balik,, depa nak suruh tukar kos plak. stress mak. tapi..malas fikir so tak kesah dah PA nak cakap ape. haha. ala..PA aku bukan jahat pon,, betul gak apa dia cakap tu..yelah..camne aku nak buat psm kan bila sakit? huhu..dia siap suggest jumpa dekan untuk buat projek psm yang takya masuk lab tapi hati aku tak ready lagi. yela..kot2 dia suruh tukar kos. melalak gak aku depan dekan nanti.

sem ni aku jumpa akak senior yang ade sama penyakit cam aku, tapi dia SEROPOSITIVE. banyak gak ah beza walaupun cara diet tu lebih kurang sama. jeles gaklah tengok sebab akak tu boleh masok lab bagai. takde crooked jari pe semua. akak tu siap risau pasal nak kena tukar kos tu sebab sv akak tu PA aku. ahaha. rileks sudah. akak tu siap invite masok support group lagi.

aku rase inflammation aku datang balik sebab belikat kiri sakit tak baik2. pastu… ibu jari kiri dah tak kuat. susah nak pegang benda2…ibu jari kanan pon tapi tak seteruk kiri lah. masih mampu lagi nak angkat gayung. kalau kiri ni..nak pegang pinggan pon dah tak kuat. ;( nak nangis aku mase nak letak pinggan lepas basuh tadi. takut nak check dengan doktor. haha. tunggu lepas2 examlah eh nak medical check up. ahaha.

ohhhhhh…sebab sakit dan masih ade test, aku kena tinggal kat asrama hari tu. satu family pergi sabah. ;( sedih gila baq hang. dahlah cerita semua pergi tempat best. nak pergi jugak. hahaha..takpela fa oi..nanti dah baik,, konfem bukan takat sabah kau boleh pergi,, korea pon boleh. mwahahaha.

dahla..tu je kot. mata dah banjir ni kalau taip bebanyak. till then, take care!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s