.new treatment and its the end of semester.

Assalamualaikum wbt

lepas belek2 blog orang baru perasan blog wa dah lama tak update. ahahahahah…gilaaaa ahh dah nak 3 bulan tak update. nampak sangat busy. chewaaahhh *flip tudung*

since awal sem 1 hari tu demam dan mula berwheelchair semula, aku sekarang ni tengah on treatment aura dekat Kesang Tasek. awal2 tu memang sakit ah tetapi lelami ni,, macam okay je cuma biasalah sakit kan.bukan tak pernah sakit. ahaha… tiap weekend akan ke kesang tasik. sebelum2 ni tidur2 gaklah kat sana but since my mum dah naik pangkat, susah gaklah nak tidur sane and syamil dah pursuit his degree and his class pulak friday afternoon so how la kan?

oohhh..pastu…masuk minggu ni tinggal sebulan jelaaa nak habis semester ni. kengkawan aku semua last sem and aku ade lagi 2 sem sebelum  boleh grad. hahahaha..redhaaaaaaaaaaaaa… anyway, bersyukur jumpa lecturer yang memahami sebab aku takdapat nak LI di JKM sebenarnya. jumpa lecturer, beliau cakap LI di UTM sahaja memandang terpandang pandang aku masih berwheelchair. hopefully, i can walk before i start my intership.

since dah nak habis sem, boleh lah nak cerita sket2 sem ni belajar ape je. hahahaha. sem ni amik 5 subjek termasuk ko-q. ko-q aku amik kelas iqra. kelas mengaji kauuuu. well,aku kan memang lemah sket la bila bab tajweed ni. so rase cam berbaloi gak lah tuhan bagi petunjuk suh amik ko-q (padahal lambat daftar). pastu 4 subjek lain tu subjek kimia. nanochemstry, solid state chemistry, thermal analysis and lastly, biomolecules metabolism.

alhamdulillah lecturer semua baik2. hehe ;D lecturer bio siap bagi keychain lagi. kitorang ingatkan nak buat kelas ganti ke ape ke sbb beliau ke luar negara hari tu kelas cancel, sat g beliau bagi keychain pulak siap tulis nama tanak kitorang berebut. so sweeettt…

ohh lagi… hari tu pegi dinner kelas. i mean, last kan? lepas ni takkan nak join dinner plak? dinner ape? ceehhh..padahal blh je buat solo pgi dinner kolej kalau nak 2 sem akan datang. neway, kalau rajin nanti i upload gambar. last but not least, i belanja k 1 gambar.

yours truly and EN HBB

yours truly and EN HBB

till then, later~~

pst : this week ade presentation, kuiz and test T_T #prayforfa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s