.Raya 2015.

Assalamualaikum wbt.

Ehem… macam rajin pulok kita nak update hari hari ekkk…kikiki… kali ni nak update pasal raya walaupun raya dah habis. First raya kan hari jumaat, jadinya takde pegi raya mane pun. Raya umah atok pastu dah waktu solat.

image

me and adik at atok’s

image

ummi and kak siti

Pastu raya 2 pegi mane ekkk. Duk umah je kot. Hahaha…menyiapkan diri untuk sambutan hari raya keluarga ayah. 2 tahun lepas kitorg jadi tuan rumah. Tahun ni kitorang lagi. Dengan family cik ran. Buat dekat MSuite hotel. Bergabung dengan family ummi. Booked around 23 rooms. Ngeee… nah gambo.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Pastu esoknya pergi beraya umah paklong, kak long cik ran and umah mak cik lyn kat ulu choh.

image

Pastuuuu… dah tak pergi beraya. Tunggu orang datang umah. This year, kengkawan perling datang beraya.

image

Kawan2 sdary pun ada jugak.

image

image

Pastu kawan baik masa kat SETA pon ada datang. Kikiki. Kitorang ni macam gilir2 datang raya. Tapi last year punya raya macam takde jumpa je. Hahhaha.

image

Kawan sigs je takde. Mwahaha. Aku pun takde dah rapat dengan sesape mase aku kat sigs. Btw, simple annn raya aku. Harap tahun depan raya umah mertua. Kikiki. Mohon doa dari semuaaaa.

Till then, buh-bye

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s