.by friends.

Assalamualaikum wbt

Ape kabar semuaaaaaa? Lamanya tak update. Mwahahaha. Patut2 dah habis belajar ni banyaklah update kan? Lalalala. Anywayyy,,,,

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR BATIN

Jemput datang rumah. Hehehehe… raya kan sebulaaaaaan. Hari ni baru 13 syawal. Ade lagi setengah bulan nak beraya. Haha

Anywayyyyyy, semalam (17.7.2016).. hikhik… segan pulak nak cerita… malam sebelum tu sarah mesej cakap nak datang raya. Well… biasa memang sarah & the geng akan datang raya umah. Cuma tahun lepas sarah dengan shepa je yang datang. Ok2.. sarah mesej then dalam group adalah update berapa orang nak datang. Waktunya bilaaaaa..

Semalam pagi umi ada event kat sekolah, balik tengahari tu baru umi masak. Dalam 1 lebih diorang sampai tapi dah siap masaklah. Aku pulak TER tido so kelam kabut solat and tukar baju pastu duk depan borak2 sementara tunggu budak2 laki pulak sampai.

Pastu bila dah sampai semua, umi ajak makan pastuuuu pastuuuu ternampak sarah bawak kotak kek. Aku dah……………… terharuuuuuu iols tauuuu.

Diorang nyanyi HAPPY BIRTHDAY hahhahaa siap pakai topeng mataaaa. Ahahhaa comelllll…. memang cam tak sangkalah sebab well… birthday aku dah lepas dah sebenarnya… comel betul diorang ni. 

Comel kaannnnn? Ahahaha… lepas tu makan2 and biasalah gambo2 bila raya ni.

Terharu sangat hahaha dah tuaaaa pon sambut birthday hahaha 

Ahaha banyak pulak gambooo. Mujor tukar baju. Selalunya kalau diorang datang, aku pakai baju tidur je. Hahaha. Terima kasih sarah, wani, ecah, shepaaaaa, zizan, ejan and epul. Tak ku sangkaaaaa. Hehe ;D lenkali boleh celebrate lagi. Hikhik. (Am so positive my birthday falls on raya AGAIN next year)

Till then, 

farhahk

Advertisements

Published by

FarhahK

A bright girl with a dream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s