MLM OOO MLM

Sapa kt sini penah dgr MLM ?
.
Sapa penah join MLM ?
.
Sapa penah join pastu kena tipu beribu2 ?
.
Sapa yg dah menyampah sgt dgn MLM ?
.
Sapa yg sanggup putus kawan sb MLM ?
.
Yang pernah hutang bila buat MLM ?
.
Sapa yg bila kawan dia buat MLM mesti takut nak jumpa ngn dia atau buat2 sibok xde masa nak jumpa ?
.
Sapa yg tak pernah buat MLM tp terjebak sama untuk anti MLM ?
.
Dan sapa yg SERIK dgn MLM ?
.
Kenapa dgn MLM ? Knp benci, menyampah, meluat dgn MLM ?
.
APA SALAH MLM ?
.
MLM salah ke, kita yang salah ?
.
Sebenarnya kita yg salah pilih platform, MLM xsalah, mmg betul buat MLM boleh jd jutawan..yg salahnya KITA yg suka terburu2 buat keputusan bila dh dikaburi dgn DUIT $$$. Betul x ?
.
Bila org kenalkan pada kita, trus nak join sb nmpk duit beribu2 yg BELUM PASTI hak kita . Awak ingat senang ke nak cari duit ?nak buat duit ?dan senang ke org nak bg duit kt kita BERIBU ?
.
Org yg kenalkan pd kita tu kompem ke jutawan ? Atau dah byk duit dlm bank ? Org melayu ni suka buat kerja mudah,usaha xmaw, tp duit nak ..
Hmm.mcm mna nak maju klu asyik cari jalan mudah ?
.
MLM tu sistem faham x ? Ulang lagi sekali sistem ok ? Klu berjaya follow sistem mesti boleh kaya dan berjaya..tapi awak yakin ke boleh follow sistem yg perlukan PAIRING2 ni ?awak yakin ke boleh senang2 nak org bayar beribu2 ?
.
Sistem pairing BUKAN SENANG, tp ada org yg boleh buat..Tapi klu yg xmampu buat tu mcm mna dia nak dapat balik MODAL yg dia labur ? Ia akan LEBUR begitu saja, dan mulalah awk nk MENYAMPAH dgn MLM.
.
SERIK xnak buat lg MLM sb dh kena tipu, masa tu baru tau susah nak buat MLM, dan secara x sengaja MLM dicop PENIPU..Betul ? Hanya dgn 1 company MLM yg awk rsa penipu, awak dh cop semua MLM tipu semata2 ?
.
Takut dah nk join mana2 MLM, klu boleh nak lari dr org yg buat MLM betul ?Come on la awk semua xtaw ke kat malaysia ni ada 700 buah company MLM ?
Boleh tnya sifu sy Desmond Kong yg buat Thesis/kajian dalam 1 buku beliau tentang MLM.
.
Tapi dia x kaji la semua, hanya 50 buah company MLM yg ada dimalaysia nie.
Dan 90% drpd company tersebut menggunakan sistem PAIRING & POINT (uv/lv/bv/sv/sp)..kebanyakan dari mereka juga adalah ORANG TGH yg tidak ada produk sendiri.
.
Tapi dalam semua syarikat MLM yg beliau kaji, hanya FOREVER jadi pilihan muktamat beliau..Agak2 knp yer ? Kerana SISTEM nya yg mudah, duplikasi dan menguntungkan.
.
Dia ckp, sy nak bisness sb nak kan WANG, bukan POINT.Hanya di #Forever yg bayar bonus x guna POINT, semua “cash”..’Saya org yg tak pandai berniaga, jika sy perlu buat PAIRING, pasti sy susah nak dpt wang…Hanya di forever TIADA SISTEM PAIRING..sy boleh niaga suka hati tanpa paksaan.
.
Paling seronok TAK PERLU MODAL pon boleh niaga. Dan Forever adalah Penanam, pengilang dan pengeluar terbesar dunia Aloevera dan madu.Tak perlu libatkan org tgh dalam bisness.
.
Sy pernah buat beberapa company MLM, wlupon sy gagal tp sy x putus asa nak cari yg terbaik, gagal tu titik permulaan untuk berjaya dan akhirnya sy jumpa dgn Forever yg mmg sy akan FOREVER kt sini.
.
Tak kenal maka tak cinta, nak berjaya kena jatuh tersungkur dlu dan BANGKIT SEMULA ! Masa kita dilahirkan pon bkn terus boleh berlari, mesti step by step, msti jtuh guling2, nangis dlu sblum boleh berjalan dan berlari..setuju ?
.
Nasihat sy jgn pernah berputus asa dalam apa yg kita nak ! Allah dh ckp, sapa yg berusaha pasti akan berjaya..Jgn lupa DOA dan tawakal kpd Allah..wahai sahabat2, Jgn bergantung dgn manusia, tp bergantunglah dgn ALLAH.
.
Akhir kata, MLM TAK SALAH kita yg kena bijak buat keputusan, di zaman yg moden ini, yg lambat akan ketinggalan, yg pantas akan berjaya, rebutlah peluang yg ada..

Jom sertai kami di #Forever
http://www.wasap.my/601697808125/3Konsep

#IAmFarhah
#IAmForever
#TheAloeVeraCompany

Advertisements

Published by

FarhahK

A bright girl with a dream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s